lørdag den 2. august 2014

1. August 2014 Big Bay-Blind Channel

Under opholdet i Big Bay mødte vi narkoselægen Marianne fra Tyskland der sejlede rundt i sin 39 fods båd med skiftende besætninger. Hun havde været mange steder herovre inkl. Sejlads til Alaska. Båden har hjemsted i stanley park Vancouver. Meget dejlige mennesker. Det blev til mange timers samtale og de skulle som os videre til Blind Channel.

Dette sted ejes af 4.generation af tyske udvandrere og Svend havde været der for to år siden. Vi kom glat igennem de kogende strømme ved Dent Rapid og cruisede med 2-3 knobs medstrøm. Helt op til 9,1 knob sejlede vi!

Der er 7 fastboende her om vinteren - og der er 9 sommer ansatte. Der er to børn, den ene på 5 år starter snart i home schooling, dog med en dag om ugen  sammen med andre børn i Campbell River. De skal med båd hertil - 5 kvarterer hver vej!

I Blind Channel var der markeret nogle trails ind i skoven som Barbara mente vi absolut måtte udforske. Der advares om bjørne men man skal bare synge eller tale højt for at undgå dem. Vi sagde jævnligt ”Pia Kjærsgård” og der var derfor ikke en bjørn i syne.

Aftenen blev tilbragt i deres dejlige restaurant i selskab med Marianne og hendes gast Katharina fra Berlin.

Kh Svend
Location:Blind Channel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar