onsdag den 6. august 2014

Hemming Bay

Alene. Den eneste båd i naturhavnen. Et gammelt forladt flydehus. En drøm. Forladt. Smukt. Med skorstene og radioantenne og nu vokser der brombær gennem sprækkerne og blåmuslingene skaber livlig produktion.

Men der er ingen hjemme til at spise det. Hemming Bay community. No public access. Vi nærmere os the little Creek op fra fersk vands søen. Sten i lag. Smukke grønne alger. Overhængende ceder træer. Vandet risler.

Svend I en kajak. Jeg i den anden. Yes! Lever jeg? Yes! Roer videre. Fiskehejrene letter. Småøer. Store træstammer.
Efter et iskoldt dyk i havet
laver vu aftensmad. Laks.

Friskfanget og foræret til os fra de amerikanske naboer fra Big Bay. Sportsfiskerne må ikke sælge. Kun forære væk. Det er vi glade for. De får junes banana kage som tak.

Laks med sennep og ahorn sirup og hvidvin. På grillen (pakkede ind i staniol) i 12 minutter. Med svampe stegte med basilikum og løg. Og så kartofler. Og salt og peber.

Og salat. Med mango og blåbær. Og hvidvins eddike dressing med et pinch ahorn sirup.

Og haywire winery gewurztraminer. Og mens vi spiser sejler marsvinene og sælerne rundt om os.

Svend vasker op og serverer banana Bread from Big Bay june.

Livet er helt og aldeles fantastisk. Og vi svajer videre. For anker.

Solen er på vej ned. Marsvinene er omkring os. De puster og stønner og viser deres smukke rygfinne.
Sælerne glor på os.

Solen er på vej væk. En kvart måne reflekterer i havet. Vi følger sælerne og marsvinene. God nu nat.
Kh Barbara Lees

Location:Hemming Bay

1 kommentar:

  1. Sikke et skønt måltid, du skriver bare så levende og vedkommende og både maden men også turene ud i kajak
    og andet godt i oplever.
    Stor.

    SvarSlet