onsdag den 13. august 2014

Tommy T(ransit) i Montague Harbour, På Galiano Island

Bedst som man tror at nu er ferien over møder vi Tommy T(ransit) i Montague Harbour, på Galiano Island.
Tommy er tidligere buschauffør men bedriver nu tiden med at køre en bus fra Montague Marina til The Hummingbird Inn and Pub. Ikke bare det men kommer man med bussen er man vidne til et show som vi aldrig har oplevet før. Bussen er en gammel skolebus hvor han har installeret et enormt lydanlæg samt diverse slagtøjs anordninger som han trommer på mens vi kører. Han uddeler slaginstrumenter til hele bussen og snart slår vi rytmen til diverse rock sange samt skråler med på Beatles melodien Yellow Submarine. 
Vi ankommer til pubben efter et par stop hvor han samler folk op og højlydt kommenterer deres påklædning og/eller deres udseende. Efter pubbesøget og indtagelse af en burger og Fish and Chips er det nu tid at køre tilbage med Tommy T. 
Mens vi venter på bussen møder vi Greg som er pensioneret pilot fra American Airlines. Greg har fløjet en del på Skandinavien men Svend og han udveksler erfaringer fra deres tid i Flyvevåbnet. Greg fløj jagerfly i US.Airforce blandt andet under Cubakrisen. Her ringede  han til familien og bad dem køre 200 miles ind i landet eftersom hans base  ville være et mål såfremt krigen brød ud. Han sad vagt i et fly oven på en atombombe i næsten 14 dage før krisen blev afblæst !!!

På vejen hjem er Tommy T igen i gang og inden længe skråler vi med på BLUEBERRY HILL.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar